Vriendenwerk

Home > Hulp die wij bieden > Vriendenwerk

Vriendenwerk Arnhem

Vriendenwerk Arnhem is een combinatie van activiteitencentrum, kringloopwinkel en werkplaats. Het biedt een laagdrempelige, veilige werkplek met mogelijkheden om te oefenen in verschillende rollen. Deelnemers kunnen aan de slag als bijvoorbeeld winkelmedewerker, gastvrouw of –heer, klusser, verhuizer, cursist of cursusleider, in de administratie, het management of de begeleiding. Deze taken bieden mogelijkheden om naar draagkracht en op basis van kwaliteiten te experimenteren met uitdagingen, nieuwe rollen en vaardigheden.

Vriendenwerk Enschede
Vriendenwerk Enschede is een werkplaats waar wordt gesleuteld aan auto’s, fietsen, brommers, kortom: alles wat rijdt. Deelnemers kunnen op werkervaringsplaatsen meewerken en oefenen in verschillende rollen. Zo is er werk in het sleutelen aan auto’s, brommers en fietsen, de administratie, de logistiek, transport, begeleiding, enz. Vriendenwerk Enschede wil het door haar werk mogelijk maken dat ook mensen met een kleine beurs hun vervoersmiddel kunnen houden en blijven gebruiken.

Vriendenwerk Enschede is vanaf 1 januari 2017 geen onderdeel meer van Vriend GGZ en gaat als zelfstandig project verder onder de naam Werkplaats Enschede